Здравословни храни

Производители

Разгледани продукти

Промоции

Информация

Кидни чай Преглед отблизо

Кидни чай

Нов продукт

Цейлонски билков чай за бъбреци

50 г

Повече детайли

4,29 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Кидни чай има благоприятно въздействие върху функциите на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища. Спомага за регулиране на обмяната на пикочната киселина. 

Да не се приема от деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Чаят е в насипен вид и със специфичен мирис. 

Начин на употреба: 1-2 чаени лъжички се заливат с 250 мл гореща вода. Прави се запарка за 5-10 мин. За възрастни е препоръчително да се пие два пъти дневно в продължение на един, два месеца. За деца над 12 год. приемът е наполовина при запарка от 5 мин в продължение на един месец. 

В следната категория има още 30 продукта:

Кидни чай <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Кидни чай има благоприятно въздействие върху функциите на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища. Спомага за регулиране на обмяната на пикочната киселина. </span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Да не се приема от деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Чаят е в насипен вид и със специфичен мирис. </span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><span style="color: #7a5b99;"><strong>Начин на употреба:</strong></span> 1-2 чаени лъжички се заливат с 250 мл гореща вода. Прави се запарка за 5-10 мин. За възрастни е препоръчително да се пие два пъти дневно в продължение на един, два месеца. За деца над 12 год. приемът е наполовина при запарка от 5 мин в продължение на един месец. </span></p>
4,29 лв