Производители

Разгледани продукти

Промоции

Информация

Био кокосово масло Nature's Blessings, студенопресовано

Нов продукт

100% кокосово масло с най-добро био качество - студенопресовано и без добавки или консерванти. Без транс мазнини! Отличено с награди за качество.

Повече детайли

19,39 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Натурално кокосово масло Nature‘s Blessings e концентрат получен от зрели кокосови орехи чрез студено пресоване.

На българския пазар се предлагат различни видове кососови масла, но при тях не може да се проследи мястото откъдето идват кокосовите орехи с които е направено маслото, защото е посочена само страната на произход. Това, което отличава маслото на Nature’s Blessings от останалите е, че то идва директно от органично сертифицираната кокосова плантация Nature’s Blessings във Филипините. Там кокосовите орехи се отглеждат без химически торове и пестициди и в процеса на получаване на маслото не се използват стабилизатори. Това определя и промяната на състоянието на маслото от течно в твърдо, в зависимост от температурата.

Ползата от кокосовото масло се дължи на овлажняващите и успокояващите му свойства, които се определят от съдържанието на лауринова киселина.  Лауриновата киселина е основна съставка и на майчиното мляко със силен антимикробен ефект. Натуралното масло на Nature’s Blessings е с един от най-високите проценти лауринова киселина, като за всяка партида се изготвя отделен микробиологичен анализ.

Не случайно, това е маслото печелило два пъти награда на потребителите за най-добър продукт.

Освен използвано в храненето, натуралното масло Nature’s Blessings има доказана ефективност за подхранване и овлажняване на кожата.

Най-универсалните му употреби включват:

  • Масажно масло- възстановява комфорта и еластичността на кожата. Превантивно срещу стрии. Подходящо за бременни и активно спортуващи.
  • Натурална маска за коса- осигурява незабавно подхранване и мекота на косата. Възстановява структурата на косъма след боядисване.
  • След излагане на слънце- облекчава усещането за „парене“ и хидратира кожата.
  • При подсичане и протривания- успокоява възпаленията и сърбежа. Подходящо за деца и бебета.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

В следната категория има още 16 продукта:

Био кокосово масло Nature's Blessings, студенопресовано <p><span>Натурално кокосово масло Nature‘</span><span>s Blessings e концентрат получен от зрели кокосови орехи чрез студено пресоване. </span></p> <p><span>На българския пазар се предлагат различни видове кососови масла, но при тях не може да се проследи мястото откъдето идват кокосовите орехи с които е направено маслото, защото е посочена само страната на произход. Това, което отличава маслото на </span><span>Nature’s Blessings </span><span>от останалите е, че то идва директно от органично сертифицираната кокосова плантация </span><span>Nature’s Blessings </span><span>във Филипините. </span><span>Там кокосовите орехи се отглеждат без </span><span>химически </span><span>торове и пестициди</span><span> и в процеса на получаване на маслото не се използват стабилизатори. Това определя и промяната на състоянието на маслото от течно в твърдо, в зависимост от температурата. </span></p> <p><span>Ползата от кокосовото масло се дължи на овлажняващите и успокояващите му свойства, които се определят от съдържанието на лауринова киселина.  Лауриновата киселина е основна съставка и на майчиното мляко със силен антимикробен ефект. Натуралното масло на </span><span>Nature’s Blessings </span><span>е с един от най-високите проценти лауринова киселина, като за всяка партида се изготвя отделен микробиологичен анализ. </span></p> <p><span>Не случайно, това е маслото печелило два пъти награда на потребителите за най-добър продукт.</span></p> <p><span>Освен използвано в храненето, натуралното масло </span><span>Nature’s Blessings</span><span> има доказана ефективност за подхранване и овлажняване на кожата.</span></p> <p><span>Най-универсалните му употреби включват: </span></p> <ul><li>Масажно масло- възстановява комфорта и еластичността на кожата. Превантивно срещу стрии. Подходящо за бременни и активно спортуващи.</li> <li>Натурална маска за коса- осигурява незабавно подхранване и мекота на косата. Възстановява структурата на косъма след боядисване.</li> <li>След излагане на слънце- облекчава усещането за „парене“ и хидратира кожата.</li> <li>При подсичане и протривания- успокоява възпаленията и сърбежа. Подходящо за деца и бебета.</li> </ul>
19,39 лв