Производители

Разгледани продукти

Промоции

Информация

Зелен чай насипен Akbar Green Gold Преглед отблизо

Зелен чай насипен Akbar Green Gold

Нов продукт

Насипен зелен чай от първокачествени цели листа.

100 гр

Повече детайли

6,29 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Този специален зелен чай с марката Акбар е създаден за ценителите на антиоксидантната напитка, които обичат да ѝ се наслаждават дори по няколко пъти на ден. Той притежава силен и ясен естествен аромат, който се дължи на специалната селекция и отличава чая значително от другите марки на пазара. 

Зеленият чай е всеизвестен мощен антиоксидант, който ценителите му обичат да пият след вечеря за по-леко храносмилане. Освен това активните му вещества се грижат за здравето на пикочната система и за нивото на „добрия“ холестерол. 

Насладете се и Вие на чаша ободряващ, премиум зелен чай Акбар!

В следната категория има още 16 продукта:

Зелен чай насипен Akbar Green Gold <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Този специален зелен чай с марката Акбар е създаден за ценителите на антиоксидантната напитка, които обичат да ѝ се наслаждават дори по няколко пъти на ден. Той притежава силен и ясен естествен аромат, който се дължи на специалната селекция и отличава чая значително от другите марки на пазара. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Зеленият чай е всеизвестен мощен антиоксидант, който ценителите му обичат да пият след вечеря за по-леко храносмилане. Освен това активните му вещества се грижат за здравето на пикочната система и за нивото на „добрия“ холестерол. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Насладете се и Вие на чаша ободряващ, премиум зелен чай Акбар!</span></p>
6,29 лв