Производители

Промоции

Информация

Списък на продуктите по производители P.W.M. Gama

Полската компания P.W.M. Gama е създадена през 2000 година и предлага фукционални хранителни продукти, които базират основно на люспите от елда. От 2012 год. се предлагат и натурални козметични продукти за грижа за тялото при специфични проблеми.
Първият продукт, който P.W.M. Gama пуска на пазара е функционалния чай VIRUMIN, в чийто състав влизат люспи от елда и сушени плодове и който се оказва особено ценен за хората, засегнати от диабет.
След постигнатия успех е създаден и чаят VIRUMIN DENT, чиято хранителна формула съставена от люспи от елда, сушени плодове и червени боровинки, е предназначена за хора с хипертония.
Третият от поредицата продукт, VIRUMIN LUX, съдържащ люспи от елда, сушени плодове и канела, цели да отговори на нуждите на хората със студени ръце и крака.

Продуктите от хранителната серия VIRUMIN са създадени на базата на най-качествени съставки, съдържащи антиоксиданти, ценни хранителни вещества, витамини, минерали и фибри. Люспите от елда представляват около 40% от състава на функционалните хранителни продукти от серията VIRUMIN. Това е количеството, което всеки съвременен човек би трябвало да включи в ежедневното си меню, за да се радва винаги на добро здраве.

От 2012 компанията P.W.M. Gama предлага и натурални козметични продукти VIRUMIN, резултат от дългогодишни изследвания, проведени от учени в Познан, Краков, Вроцлав и Олщин. Продуктите са предназначени за грижа за тялото при специфични проблеми, като преумора на мускулите, и също се ползват с лечебните свойства на люспите от елда.

Всички продукти на P.W.M. Gama са получили положително становище при клиничните изследвания и се ползват с висока репутация сред потребителите.
Още
Показване на 1 - 10 от 10 артикула
Показване на 1 - 10 от 10 артикула