Хранителни добавки

Производители

Промоции

Информация

Хранителни добавки Съдържа 62 продукта.

Подкатегории

 • Зеолит
 • Царски билки
  Вашата доза здраве! Представяме Ви серия продукти за подобряване дейността и състоянието на различни органи и системи в човешкото тяло. Така както Хипократ е казал „Нека храната бъде твоето лекарство, а лекарството - храна“, така и ние се стремим да предоставим на всеки от Вас най-добрата подкрепа в неравната битка с нездравословните условия на живот, тоталното замърсяване и постоянния стрес, които са основните причинители на заболявания в съвременния свят. Царски билки са тинктури по оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев.
 • COMPLETE-PHARMA
  COMPLETE-PHARMA е финландско-тайландска фирма за хранителни добавки, произведени по най-високи СЕ и GMP стандарти. Компанията се ангажира в научните изследвания, разработките и производството на съвременни хранителни добавки, осигуряващи здравна и медицинска помощ. Внимателно се проучват най-новите постижения в съответната област на медицината и прилагат актуални знания за всички разработки. Всички съставки, които се използват са клинично одобрени за тяхната ефикасност и безопасност. Чрез комбиниране знанията за древните европейски, тайландски, китайски и индийски лекарства с модерните знания за хранителните вещества, COMPLETE-PHARMA се позиционира сред най-уникалните производители в света.
 • Sanct Bernhard
  Sanct Bernhard комбинира знания за лечебната сила на билките, запазени от векове, с модерни производствени методи. По този начин до Вас достигат висококачествени и ефективни продукти от природата. Използват се само избрани и високодозирани екстракти и активни, натурални вещества, които Ви подпомагат за запазване на Вашето здраве и естествена красота. От опита на фирмата днес профитират стотици хиляди клиенти!
 • Функционални храни и...

  Функционални храни на полската фирма P.W.M. GAMA, базиращи на изключителните свойства на люспите на елдата. Приемат се под формата на чай (студен или горещ). Уникалната комбинация от съставки е патентована в Полша.

за страница
Показване на 49 - 62 от 62 артикула
Показване на 49 - 62 от 62 артикула